Birou de Arhitectură | Silvora Tera

De ce să apelez la un birou de arhitectură

Probabil v-ați dat seama din titlu despre ce este vorba în acest articol.

Arhitectura nu este doar o meserie, ci o artă care presupune pasiune și simț artistic, deci am putea spune că un architect este artistul care creează locuința dorită, cu multă implicare și dragoste pentru frumos.  

Poate că unul dintre cele mai importante momente din viața unui om este construirea unei locuințe, construirea unui loc mult visat pe care să îl poată numi “acasă”, iar pentru acest lucru este nevoie de specialiști în domeniu, fără de care nu se poate realiza idealul.

Așadar, aici intervine decizia de a alege biroul de arhitectură potrivit pentru dorințele și nevoile fiecăruia, iar procesul, pentru unii, poate părea destul de dificil. Pentru ca totul să fie mai simplu, recomandăm studierea unor portofolii, site-uri de nișă sau poate chiar căutarea de recomandări de la persoane care au trecut prin asta în trecut.

Ar fi bine să apelați la un birou de arhitectură capabil să se ocupe integral de proiect, de la partea inițială de concept, până la ultimele detalii de interior, profesioniști care pot concretiza ideile și dorințele noastre în soluții optime de funcționalitate și design. Astfel veți scuti cheltuieli inutile și veți rezolva eventualele probleme apărute pe parcursul lucrărilor, fără bătăi de cap.

Urmărirea șantierului este încă un pas esențial pentru materializarea visului dumneavoastră, așadar un arhitect ar fi în măsură să coordoneze întregul proiect.

Noi, în cadrul biroului de arhitectură SILVORA TERA, înainte de a începe orice tip de proiect, ne bazăm pe interacțiunea directă cu beneficiarul pentru a îi asculta dorințele și nevoile pentru ca în final să putem crea un loc special, care să întrunească toate cerințele acestuia. După discuția în amănunt are loc implementarea conceptului, întocmirea proiectului tehnic bazat pe detalii de execuție care să conducă la estimarea unui buget real.

Ne adaptăm în totalitate cerințelor beneficiarului, reglementărilor în vigoare și ținem cont ca toate elementele folosite să fie în armonie și echilibru.

Așadar.... De ce să apelez la un birou de arhitectură?

1. Arhitectul vă va sfătui în legătură cu suprafața și compartimentarea casei.

2. Va oferi și sfaturi privind actele necesare construcției.

3. Arhitectul va ține cont întocmai de nevoile și dorințele dumneavoastră și va crea un proiect personalizat.

4. Va participa fizic la execuția lucrărilor și este în măsură să coordoneze întregul proiect.

5. Biroul de arhitectură vă poate oferi toate informațiile necesare privind orice proiect doriți să realizați și în egală măsură vă poate pune la dispoziție și servicii din domenii conexe. 

Vă invităm să descoperiți portofoliul nostru aici, iar pentru orice alte detalii vă stăm la dispoziție:

Telefon: 0726 015 696

Mail: consultantarapida@yahoo.com

Adresă: Strada Gheorghe Doja, nr.26, Pitești, Argeș