Cum să creezi spațiul ideal pentru living | Silvora Tera

Cum să creezi spațiul ideal pentru living

      Livingul este cel mai vizitat loc din orice locuință. Este centrul casei tale, unde familia și oaspeții ajung să interacționeze, să se uite la televizor, să petreacă împreună timp de calitate.

      Având în vedere timpul petrecut aici, ne dorim ca această cameră să fie mereu cât mai atrăgătoare și organizată. De aceea amenajarea acesteia, necesită precizie și planificare adecvată.

       Așadar, iată câteva sfaturi utile pentru amenajarea livingului ideal , unde toată lumea să se simtă confortabil.

Creați un plan pentru aspect

Înainte de a face orice aranjamente și achiziții, trebuie să determinați ce fel de activități vă doriți să desfășurați în livingul dumneavoastră.

Vă doriți ca livingul să se îmbine cu un spațiu de lucru, sau să fie un loc ideal pentru găzduirea unei petreceri sau poate să organizați seri de film?

Înțelegerea utilizărilor sale secundare vă va putea ghida spre crearea unui living care poate fi atât confortabil, cât și multifuncțional.

Canapeaua- elementul principal

Livingul este locul ideal pentru interacțiunea socială, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de mobilier astfel încât, atât familia, cât și oaspeții să se simtă cât mai confortabil.                                                           

Pentru o estetică mai bună, alternează canapelele cu un fotoliu sau două și selectează o culoare care se potrivește cu tema locuinței tale.                      

Covorul - decorul ideal                                                                                                                                                                                       

Covoarele ajută la înfrumusețarea sufrageriei tale. Aceastea creează o stare de confort și sunt ideale pentru proprietarii locuințelor, cărora nu le place ca oaspeții să intre încălțați. Așadar, dacă vă doriți să oferiți living-ului dumneavoastră o senzație de clasă, aruncați niște covoare pe jos.                                                                      

Adăugați o piesă centrală

Nu lăsați centrul camerei gol. Puneți o masă sau o măsuță de cafea așezată cu grijă în mijlocul living-ului dumneavoastră, sau chiar lângă canapea. Nu  numai că va înfrumuseța încăperea, dar reprezintă și o necesitate funcțională și o necesitate funcțională.                                                   

Adăugați niște perne

Pernele sunt o modalitate bună de a introduce mai multe culori în camera de zi. Ele vin în diferite forme, dimensiuni și culori, care sporesc atractivitatea sufrageriei dumneavoastrăÎn plus, sunt distractive de aruncat.                                                                                                                                                                                                                                

Personalizați living-ul

Puneți-vă amprenta asupra aspectului living-ului dumneavoastră.  Ar putea fi un tablou, o vază cu flori sau unele dintre cele mai frumoase cărți ale dumneavoastră. Folosiți aceste articole pentru a oferi living-ului o oarecare personalitate.

Concluzie 

Amenajarea living-ului necesită mul timp și energie, dar sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să faceți totul   în mod corect.Important este să fie spațios  și proiectat după gustul dumneavoastră. Amintiți-vă întotdeauna   să lăsați lumina naturală să pătrundă cât mai mult în cameră,  deoarece acest lucru vă va ajuta să accentuați  frumusețea living-ului dumneavoatră.