Birou de arhitectura si proiectare| Proiecte arhitectura si design personalizate | Silvora Tera

Theodora Darie

Despre Theodora Darie

Cand va doriti sa amenajati casa cu bun gust si fara stres, merita sa apelati la un designer de interior. Persoana pasionata si pregatita din echipa noastra in acest domeniu este Theodora.

Ce inseamna designul interior pentru Theodora?

In primul rand este pasiune si apoi este modul creativ in care este compartimentat, utilat si decorat un spatiu interior. Aceasta opteaza intotdeauna pentru materiale, texturi si culori, in baza unor reguli si principii de design, pentru a crea spatii care sunt confortabile si placute, in aceeasi masura.

Considera ca un design interior reusit nu poate fi realizat decat de un expert in domeniu, care a urmat cursuri sau a facut o facultate de profil. Pentru fiecare proiect, studiaza spatiul pe care il are la dispozitie si incearca sa alinieze dorintele proprietarului cu ce poate fi realizat efectiv, incercand in acelasi timp sa se incadreze in bugetul pe care il are la dispozitie. 

De asemenea, supravegheaza si munca echipelor de executie, astfel incat proiectul sa fie respectat in cele mai mici detalii.

Proiectul poate porni de la zero sau poate include elemente deja existente, de la cele arhitecturale, la finisaje sau anumite obiecte de mobilier pe care proprietarul doreste sa le pastreze.

Poate va intrebati cat costa un astfel de serviciu... Ei bine, onorariul designerului de interior variaza in functie de complexitatea lucrarii, dar se bazeaza si pe experienta si cunoasterea acestuia sau pe succesul altor proiecte din portofoliu.