Birou de arhitectura si proiectare| Proiecte arhitectura si design personalizate | Silvora Tera

Razvan Olteanu

  • [email protected]
  • <a href="tel:0726015696">0726 015 696</a> / <a href="tel:0772094311">0772 094 311</a>
  • Strada Gheorghe Doja, nr.26, Pitesti, Arges

Despre Razvan Olteanu

"Pentru noi, dumneavoastra reprezentati sursa principala de inspiratie atunci cand vine vorba despre realizarea unui proiect! Urmarim sa conturam spatii care sa corespunda atat cerintelor functionale, cat si cerintelor de design durabil. Momentul de maxima satisfactie este atunci cand sunteti pe deplin multumiti de proiect!" 

Avand studii in domeniul stiintelor administrative, resurselor umane, dar si in ingineria instalatiilor si in ingineria civila, se ocupa de organizarea si conducerea biroului de arhitectura, impreuna cu arhitectul-coordonator.

Prospecteaza piata, stabileste parteneriate de colaborare, stabileste grafice si urmareste implementarea proiectelor si se ocupa de partea administrativa a biroului de proiectare.

Mai mult decat atat, este omul care se axeaza pe aplicarea experientei şi a cunostintelor (dobandite prin urmarea unor cursuri de specialitate, dar si prin continua informare) in cadrul unor proiecte care vizeaza printre altele calitatea, confortul si eficienta. Continua perfectionarea membrilor echipei in diferite domenii, creeaza premizele realizarii unor solutii de arhitectura care sa tina seama de o gama larga de factori care pot interveni in elaborarea unui proiect, luand intotdeauna drept punct de referinta cerintele si nevoile beneficiarului.