Despre Mihai Diac | Silvora Tera

Mihai Diac

Despre Mihai Diac

Mihai este absolvent al Liceului de arta Dinu lipatti.

Pasionat de arhitectura si istoria artelor vizuale, a ales cursurile Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Bucuresti, sectia Urbanism, specializarea Proiectare si Planificare Urbana. Ii place sa gandeasca si sa proiecteze la o scara mare si treptat sa o reduca pentru a gasi esenta unei forme, precum si reinterpretarea stilurilor arhitecturale si imbinarea acestora cu tehnologia actuala pentru a crea un habitat ce satisface nevoile omului modern. 

Pe langa proiectare, este pasionat de muzica - muzica rock in general, de aceea s-a specializat si ca tehnician/ iginer de sunet pentru concerte live, perioada in care, lucrand in permanenta cu oameni diferiti, a deprins ordinea si disciplina pentru a face fata unui program incarcat. 

Ii place sa cunoasca oamenii indeajuns de bine cat sa le poata oferi, atat in proiectare cat si in viata de zi cu zi, sfaturile necesare pentru a crea impreuna lucruri estetice, de durata si adaptate nevoilor fiecaruia.

Motto: Simplitatea nu este un ţel în artă, dar ajungi fără voie la ea pe măsură ce te apropii de sensul real al lucrurilor.(Constantin Brâncuşi)