Birou de arhitectura si proiectare| Proiecte arhitectura si design personalizate | Silvora Tera

George Dobre

  • [email protected]
  • <a href="tel:0726015696">0726 015 696</a> / <a href="tel:0772094311">0772 094 311</a>
  • Strada Gheorghe Doja, nr.26, Pitesti, Arges

Despre George Dobre

„Giulian”, asa cum ii spun prietenii, este un tanar arhitect, proaspat absolvent al Facultatii de Arhitectura din cadrul Politehnicii din Timisoara, dornic sa experimenteze toate stadiile si tipurile de proiectare, sa invete si sa se dezvolte alaturi de tanara echipa Silvora Tera in compania careia se simte ca intr-o familie prin prisma bunei colaborari si atmosferei placute din interiorul acesteia.

Giulian a descoperit pasiunea pentru arhitectura si desen in timpul liceului, cand orele de biologie si chimie deveneau plictisitoare, fapt pentru care toate caietele de clasa au inceput sa fie "decorate" cu modele de camioane, autocare, modele de case sau diferite desene abstracte.

Pe langa arhitectura, Giulian este pasionat de muzica, fapt pentru care a absolvit liceul "Dinu Lipatti" pe sectia muzica, acesta cunoscand cate putin din secretele artelor muzicale prin intermediul chitarii, al canto-ului, al pianului si al cavalului.

Tot din domeniul artelor, in timpul liber, Giulian imbina formele naturale si placute ale lemnului cu rasini epoxidice dand nastere unor obiecte de mobilier unicate in micul sau atelier de "hobby". 

Iesind din latura artistica, Giulian este pasionat de condus, in special masini mari, incepand de la masinile "off-road" pana la cele de mare tonaj precum autocare, camioane sau chiar utilaje agricole