Despre George Dobre | Silvora Tera

George Dobre

Despre George Dobre

„Giulian”, așa cum îi spun prietenii, este un tânăr arhitect, proaspăt absolvent al Facultății de Arhitectura din cadrul Politehnicii din Timișoara, dornic să experimenteze toate stadiile și tipurile de proiectare, să învețe și să se dezvolte alături de tânăra echipa Silvora Tera în compania căreia se simte ca într-o familie prin prisma bunei colaborări și atmosferei plăcute din interiorul acesteia.

Giulian a descoperit pasiunea pentru arhitectură si desen în timpul liceului, când orele de biologie și chimie deveneau plictisitoare, fapt pentru care toate caietele de clasă au început să fie "decorate" cu modele de camioane, autocare, modele de case sau diferite desene abstracte.

Pe lângă arhitectura, Giulian este pasionat de muzică, fapt pentru care a absolvit liceul "Dinu Lipatti" pe secția muzică, acesta cunoscând câte puțin din secretele artelor muzicale prin intermediul chitării, al canto-ului, al pianului și al cavalului.

Tot din domeniul artelor, în timpul liber, Giulian îmbină formele naturale și plăcute ale lemnului cu rașini epoxidice dând naștere unor obiecte de mobilier unicate în micul său atelier de "hobby". 

Ieșind din latura artistică, Giulian este pasionat de condus, în special mașini mari, începând de la mașinile "off-road" până la cele de mare tonaj precum autocare, camioane sau chiar utilaje agricole