Despre Eveline Lita | Silvora Tera

Eveline Lita

Despre Eveline Lita

Eveline este o tânăra pasionata de design, de culori , de artă și frumos.

Eveline a absolvit facultatea de Inginerie a lemnului, specializarea Proiectare și Design de mobilier în cadrul Universității Transilvania din Brașov. Este o persoană creativă, îi place tot ce este nou, inovativ și se adaptează cu ușurință schimbărilor. Pasiunea și creativitatea ei se regăsesc în proiectele realizate de ea, îi plac lucrurile simple căroră le adaugă câte un artificiu punându-și amprenta cu ușurință în orice face.

În timpul liber este pasionată de fashion, de combinarea stilurilor vestimentare și a culorilor, iubește natura și fotografierea acesteia. Îi place organizarea și este atentă la detalii, preferă să realizeze un lucru de calitate decât cantitatea chiar dacă necesită mai mult timp.

Este o fire glumeață, comunicativă și îi place să asculte oamenii și să ofere o mână de ajutor, iubeste animalele și susține ideea de a adopta un animăluț, nu de a cumpăra.

Pe partea  profesională, în domeniul pe care îl frecventează consideră că un proiect pentru o locuință nu înseamnă doar zidărie, goluri pentru tâmplărie și o învelitoare, ci un proiect complex, care necesită implicare și combinarea detaliilor de bază ale arhitecturii cu dorința beneficiarului, cu stilul de viață al acestuia și nu în ultimul rând cu ideea de a realiza un proiect care să îi ofere acestuia acel loc, spațiu în care să se simtă protejat, fericit și relaxat. 

"După ce ne modelăm locuințele, acestea ne modelează pe noi" -Winston Churchill.

Crede în voință și în ambiție ,crede în imposibil și în vise devenite realitate!

”Să nu îndrăznești înseamnă deja că ai pierdut. Ar trebui să perseverăm în ambiții, chiar în proiecte nerealiste… Pentru ca lucrurile se întâmplă doar cand visăm.” - Andree Putman