Birou de arhitectura si proiectare| Proiecte arhitectura si design personalizate | Silvora Tera

Eveline Lita

  • <a href="tel:0726015696">0726 015 696</a> / <a href="tel:0772094311">0772 094 311</a>
  • Strada Gheorghe Doja, nr.26, Pitesti, Arges

Despre Eveline Lita

Eveline este o tânăra pasionata de design, de culori , de arta si frumos.

Eveline a absolvit facultatea de Inginerie a lemnului, specializarea Proiectare si Design de mobilier in cadrul Universității Transilvania din Brașov .Este o persoana creativa, ii place tot ce este nou si inovativ si se adapteaza cu usurinta schimbarilor .Pasiunea si creativitatea ei se regăsesc in proiectele realizate de ea, ii plac lucrurile simple carora le adauga cate un artificiu punandu-si amprenta cu usurinta in orice face.

In timpul liber este pasionata de fashion, de combinarea stilurilor vestimentare si a culorilor, iubeste natura si fotografierea acesteia. Ii place organizarea si este atenta la detalii, prefera sa realizeze un lucru de calitate decat cantitatea chiar daca necesita mai mult timp.

Este o fire glumeata, comunicativa si ii place sa asculte oamenii si sa ofere o mana de ajutor, iubeste animalele si sustine ideea de a adopta un animalut, nu de a cumpara.

Pe partea  profesionala ,in domeniul pe care il frecventeaza considera ca un proiect pentru o locuinta nu inseamna doar zidarie, goluri pentru tamplarie si o invelitoare, ci un proiect complex, care necesita implicare si combinarea detaliilor de baza ale arhitecturii cu dorinta beneficiarului, cu stilul de viata al acestuia si nu in ultimul rand cu ideea de a realiza un proiect care sa ii ofere acestuia acel loc, spatiu in care sa se simta protejat, fericit si relaxat. 

"Dupa ce ne modelam locuintele, acestea ne modeleaza pe noi" -Winston Churchill.

Crede in vointa si in ambitie ,crede in imposibil si in vise devenite realitate!

”Să nu îndrăznești înseamnă deja că ai pierdut. Ar trebui să perseverăm în ambiții, chiar în proiecte nerealiste… Pentru ca lucrurile se întâmplă doar cand visăm.” - Andree Putman